Meer dan goed onderwijs

Pleinparty 2018

15-05-2018

Beste ouders/verzorgers,
Vanaf 1988 wordt het einde van het schooljaar door de KNOTWILG opgeluisterd middels een muzikale afsluiting. Wij zijn er trots op om daarin trendsetter geweest te zijn. De naam PleinParty is sinds die tijd voor altijd verbonden aan onze school.

Van het begin af aan draaide de hele PleinParty op inzet van het team, vrijwilligers en de bereidwilligheid van wijkvereniging de Molenvliet en Wilgendonk die ons podium sponsorde. Het weinige geld dat verdiend werd staken wij in de huur van een geluidsinstallatie.

Echter……. tijden veranderen. Zo ook de regelgeving en de tarieven voor de huur van installaties. Met andere woorden… Wij hebben nu een enorm gat in de begroting... Vandaar dit schrijven.. We willen dit unieke festijn bij onze school houden; daarom hebben we nu moeten kiezen voor een ‘uitgeklede’ versie..

Maar…. we willen graag in contact komen met mensen

die ons financieel op weg willen helpen om de PleinParty blijvend de allure te geven die het verdient…..

Bent u zo’n ouder/verzorger en ziet u mogelijkheden schroom dan niet om contact op te nemen met school.

We zijn te allen tijde bereid om met u een gesprek aan te gaan. Uw naam zal tot in de eeuwigheid met gouden letters in de schoolgeschiedenis geschreven worden en alle kinderen zullen u tot het einde der tijden dankbaar blijven.. Toch een prettig vooruitzicht nietwaar..?

Vriendelijke groeten,

De Pleinparty commissie